best html templates

KOTISIIVOUS ESPOO

LAADUKAS JA EDULLINEN KOTISIIVOUS PALVELU ESPOOSSA

Mitä kotisiivoukseen kuuluu?

Imurointi

Imurointi on olennainen osa kotisiivousta. Imuroimalla saadaan lattia, matot ja nurkat puhtaaksi roskista, pölystä. Pölyt imuroidaan myös sohvasta ja nojatuoleista. Imurimme on suunniteltu ammattikäyttöön ja ne on varustettu HEPA-suodattimella.

Pyyhintä

Pyyhimme lattioilta pois tahrat ja lian, joka ei lähde imuroimalla. Lattiamateriaalista riippuen käytetään nihkeää tai kosteaa pyyhintää. Lattioille käytetään niille sopivia puhdistusainetta. Lattiat voidaan myös vahata.

Pölyt pois

Pyyhimme pölyt pinnoilta 180 cm:iin asti. Ovipinnoilta pyyhitään pois tahrat. Peilit ja taulujen kehykset pyyhitään. Tietokoneet, ja näytöt puhdistetaan haluamallanne tavalla, jos niin toivotte.

Keittiö

Keittiössä pyyhitään tasot sekä kaappien ovien ulkopinnat. Tiskiallas pestään ja lieden ja keittiön muiden laitteiden pinnat pyyhitään. Lattia puhdistetaan. Jätekaappi puhdistetaan tarvittaessa myös sisäpuolelta.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa puhdistetaan wc-istuin ja lavuaari ja seinä sen ympäriltä sekä peili. Ovien ulkopinnat pyyhitään. Suihkukaappi pestään ja lattia pyyhitään. Myös seinät voidaan pestä.

Muut palvelut

Teemme myös pieniä korjauksia ja esimerkiksi taulun ripustuksen tai lampun vaihdon. Voimme siirtää tavaroita ja viedä roskia. Voimme siivota myös terassin ja parvekkeen. Voimme myös pestä koneellisen pyykkiä tai auttaa muissa askareissa! Viemme myös tarvittaessa tarpeettomia tavaroita sortti-asemalle. Kysy lisää!

Jos haluat tietää
  • Paljonko kotisiivous maksaa
  • Paljonko aikaa kotisiivouksessa menee
  • Mistä kotisiivouksen hinta koostuu
JAA
SEURA

Toimialueemme

Helsinki

Vantaa

Espoo

Palvelut

Yrityksille

Kotitalouksille

Taloytiöille