Loading...

Siivouspalvelut

KOTISIIVOUS

Käytä vapaa-aikasi muuhun kuin siivoamiseen tai ikkuinoiden pesuun - jätä siivouspuuhat ammattilaiselle!

Tilaa »

IKKUNANPESU

Ammattitaitoinen ikkunanpesu meiltä tyytyväisyystakuulla.

Tilaa »

YRITYKSILLE

Tuotamme myös siivouspalveluita yrityksille. Osaamisaluettamme ovat toimistot, myymälät, varastot, laitokset ja liiketilat. Teemme laadukkaat siivouspalvelut sopimuksen mukaan.

Tilaa »

Siivouspalvelut

Laadukkaat siivouspalvelut alueella Helsinki, Vantaa, Espoo ja koko Uusimaa. Parasta siivouspalvelua edullisesti laadusta tinkimättä.

Kerro meille, mitä haluat me toteutamme toiveesi siististä ja puhtaasta kodista. Meidän kanssa yrityksenne voi keskittyä puhtaasti omaan toimintaansa, meidän hoitaessa yrityksenne siisteyden ja viihtyvyyden huomaamattomasti.

Kotisiivous
KOTISIIVOUS

Kotisiivous tyytyväisyystakuulla ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Meidän reippaat kotisiivoojat hoitavat asunnon puhtaaksi. Meiltä saa lisäpalveluna esim. kotiapua, johon sisältyy astioiden tiskaaminen, pyykkien pesu, silitys, kaupassakäynti, pintojen puhdistus ja muut. Voit saada palveluistamme kotitalousvähennyksen

IKKUNANPESU
IKKUNANPESU
Ikkunanpesu Helsinki, Ikkunanpesu Vantaa, Ikkunanpesu Espoo

Kokeneet ikkunanpesijät pesevät ikkunat tehokkaasti ja laadukkaasti omilla tai asiakkaan ikkunanpesu välineillä. Kotitalousvähennys kannattaa ottaa huomioon kotisiivousta hankkiessa, sillä kotisiivouksen hinnasta voi saada laskennallisesti jopa puolet pois.

YRITYSSIIVOUS
YRITYSSIIVOUS

Edullinen ja laadukas siivouspalvelu yrityksille. Teemme laadukkaat siivouspalvelut sopimuksen mukaan. Toiminta-alueemme: Vantaa, Helsinki, Espoo, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Porvoo, Sipoo, Tuusula ja lähialueet

EDULLINEN

SIIVOUSYRITYS

LUOTETTAVA

SIIVOUSYRITYS

LAADUKAS

SIIVOUSYRITYS

YRITYKSESTÄ

Jätämme jälkeemme vain kirkkaita ikkunoita. Meille hyvin tehty työ on kaikki kaikessa. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laadukasta ja edullista siivouspalvelua jo vuodesta 2008! Ole yhteydessä meihin, niin teemme vastustamattoman ikkunanpesu tarjouksen. Pesemme ikkunat vuosien ammattitaidolla. Takana on jo suuri määrä puhtaita ikkunoita ja tyytyväisiä asiakkaita. Meille tärkeää on asiakastyytyväisyys, joten kaikkiin ikkunanpesuihimme sisältyy tyytyväisyystakuu. Tarjoamme myös otsonointi palveluja. Otsonointi puhdistaa huone ilmaa. Hyvin organisoidut rakennussiivoukset, raivaukset ja loppusiivoukset sekä koppien siivoukset ja sopimussiivoukset. Toimialueemme on Uusimaa, pääsääntöisesti Helsinki ja Vantaa alueella. Myös toimisto ja toimitilasiivoukset pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla huolellisesti ja tehokkaasti. Siivoamme aina itse, emmekä käytä alihankkijoita tai muita välikäsiä. Näin pystymme takaamaan yrityksellesi parhaan työnlaadun ja edulliset hinnat. Määrittelemme yrityksenne tarpeet ylläpitosiivouksen ja perussiivouksen osalta. Lisäksi käymme läpi sekä toimistotilat, toimitilat, sosiaalitilat ja asiakastilat, joihin tarjoamme vain parasta siivouspalvelua. Siivouspalvelut tyytyväisyystakuulla. Jokainen siivous vakuutettu miljoonan euron arvosta. Kuulumme myös Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani-ohjelmaan.

Tilaa säännöllinen siivous ja saat jopa 15% ALE

Laske siivoushinta laskurilla. Ja näet paljonko voit säästää!

Katso hinta

Uusille asiakkaille jopa 50% ALE

Ensimmäinen siivouskerta. Silloin vähimmäistilaus 10 kertaa/vuodessa.

Katso hinta

Ylös
Jaa
Siivouspalvelut DSService Oy

Powered by DSService Oy 2008-2019©